måndag 8 juni 2009

Valet i sammanfattning

Det gick åt helvete för vänstern. Desto bättre gick det för miljöpartiet. Sossarna klådde mupparna.

FI då? 2,2 procent. Ingen jordskredsseger men ändå en liten seger i sig. De stiger i väljare och vid nästa val kommer staten finansera och distribuera deras valsedlar utan att partiet behöver tänka på det. Det gör en hel del bara det.

Sen piratpartiet. En röst på piratpartiet är det samma som en röst på Sverigedemokraterna. Varför? Jo, för att deras ordförande finanserar Sverigedemokraternas verksamhet. Han är deras ekonomiske sponsor utan vilken de inte skulle klara sig. Piratpartiet fick en plats i EU-parlamentet. Alla naiva jävlar sen som kände sig "alternativa" genom att rösta på dem... Hallå, deras agenda handlar om nedladdningar och okay sträcker sig så långt som till att inkludera "personlig integritet", för att citera deras kandidat. Men what about alla övriga delar i samhällsstrukturen? Allt annat man behöver ta hänsyn till för att livet ska fungera? Tänk längre!

Sen de som tror att FI också bara har en punkt på agendan... Tänk igen för ni har inte fattat ett skit av vad det handlar om. FI handlar om en mänskligare form av politik som gagnar alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar